14

GENER

2018


Pinotxo


Basada en el famós conte de *Carlo *Collodi. La història de Pinotxo és la d'una titella de fusta que cobra vida gràcies a l'amor que li professa l'artesà que ho ha construït, el vell Gepetto, i a les bones arts d'un fada. Però el pobre Pinotxo té un vici terrible, el de mentir. Per aquest motiu la fada ho castiga fent-li créixer el nas cada vegada que menteix. El ninot, una mica entremaliat, ingenu i molt curiós, passarà per mil aventures. Malgrat tot, la bondat del seu cor fa que aconsegueixi sortir bé de totes elles i acabi convertint-se en un nen de debò.
Companyia: Catacrac Teatre.
Gènere: Teatre.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

11

MARÇ

2018


Els tres porquets es caguen de por


Hem entrat al bosc dels tres porquets per conèixer com acaba realment aquesta gran història. A Els tres porquets es caguen de por hem volgut visitar també la por infantil.
El llop ferotge ha fugit amb el cul escaldat i la cua entre cames. Però els tres porquets tenen por. Si els porquets tenen por són fàcils d'atrapar. El llop ho sap. I... per això, torna per menjar-se'ls d'una vegada per totes. Podran els tres porquets vèncer la por per enfrontar-se al llop? Potser els haurem de fer un cop de mà. Ens hi ajudeu? Us la volem explicar amb l'ajuda dels ingredients habituals de Samfaina de Colors: la música tradicional i que hem construït per a cada situació, elements escènics que ens ajuden a veure-la i una delicada posada en escena que l'embolcalla.
Companyia: Comediants Samfaina de Colors.
Gènere: Titelles.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

15

ABRIL

2018


Maure el dinosaure


La Martina és una nena petita, valenta i pèl roja. En Maure és un dinosaure blau, gros i de punxes blanques. Són amics inseparables. Comparteixen jocs, somnis i aventures. Què faria la Martina sense en Maure? I en Maure sense la Martina? Esperem que no s'hagin de separar mai. Però… i si un dia ho haguessin de fer? Gaudiu dels jocs i les aventures de la Martina i el seu gran amic: En Maure el dinosaure.
Companyia: Teatre Nu.
Gènere: Titelles.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

16

SETEMBRE

2018


La Caputxeta i el llop


Hi havia una vegada una noia anomenada Caputxeta Vermella que havia de portar una cistella a la seva àvia. La cistella conté els ingredients necessaris perquè l'àvia pugui preparar un bon pastís per participar a un concurs. Tot creuant el bosc, la Caputxeta coneix un llop que l'enganyarà per ser el primer en arribar a casa de l'àvia i menjar-se tots els pastissos… i qualsevol altra cosa que trobi pel mig.
Companyia: Magatzem d'Ars.
Gènere: Musical.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

21

OCTUBRE

2018


Les sabates noves de l'Emperador


L'obra es desenvolupa al darrera d'una botiga de sabates. No es tracta d'un rera-botiga normal sinó que és la sabateria a on s'arreglen les sabates dels personatges dels contes. El personatge no és el sabater, com seria d'esperar, sinó el seu ajudant. El sabater treballa de nit i descansa de dia mentre que el seu ajudant ho fa de l'inrevés. És a través de l'ajudant de sabater que coneixerem les anècdotes i històries “ocultes” de les sabates dels contes i com és que el sabater ha arribat a ser tant famós que tots li portin les seves sabates.
Companyia: Companyia de Teatre Anna Roca.
Gènere: Teatre.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

11

NOVEMBRE

2018


Charabia


Espectacle de circ-teatre on tres personatges absurds parlen una mena de llenguatge propi, la charabia. Arriben en un estrany artefacte amb rodes i molts mecanismes amb el que poc a poc ens transporten al seu món particular i ens fan comprensible el seu idioma. Aquests personatges ens porten la màgia de fer servible el que no ho sembla i transformen objectes d'ús quotidià en sorprenen material artístic. Humor, música, equilibris, teatre gestual, malabars, ¿dansa?… 'Charabia' és un espectacle en clau de clown per a tots els públics; amb moments poètics, d'altres cómics i d'altres on la manipulació dels objectes pren el protagonisme.
Companyia: El Negro y el Flaco.
Gènere: Clown Circ-Teatre.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

16

DESEMBRE

2018


Alícia en el país de les meravelles.


Alícia està en el jardí de casa seva i de cop i volta veu un conill amb un despertador. Ella molt sorpresa, el persegueix fins arribar el País de las Meravelles. Allà descobrirà personatges divertits, curiosos i enigmàtics que l'ajudaran, o no , a tornar a casa. Potser la millor ajuda la rebrà dels nens i nenes que seguiran aquest meravellós viatge de l'Alícia.
Companyia: Catacrac Teatre.
Gènere: Teatre.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.
El Grup Rialles de Maçanet va néixer al 2004 a iniciativa de la Comissió de Festes i com a una vessant més de la política cultural que es proposa dur a terme l’ajuntament d’aquesta localitat. Ben aviat es va posar en marxa un seguit d’espectacles infantils amb caràcter variat i de gran qualitat. Ara, un cop vista positivament aquesta primera experiència, es va signar un conveni amb Òmnium Cultural que contempla una programació amb nous espectacles infantils que inclouen titelles, teatre, circ, pallassos, teatre còmic..., a càrrec de reconeguts artistes i formacions teatrals.
Grup Rialles de Maçanet
Espectacles infantils
Maçanet de la Selva
Aquesta programació és sempre per a tothom, per als nens i nenes, nois i noies tractats com a persones sensibles i intel·ligents. I també per als adults que encara guarden un 'raconet' per la tendresa. Aquesta és la nostra finalitat, arribar a tota la gent de Maçanet, i d’altres poblacions, per tal de gaudir d’una tarda de diumenge plena de color, música, humor i màgia... la màgia del teatre. Benvinguts.

Grup Rialles de Maçanet de la Selva.
Feliç Aniversari!
Diguen’s quan és el teu aniversari i el Grup Rialles de Maçanet et felicitarà envia-te una carta i un obsequi-regal!

Omple el formulari següent i et felicitarem en el dia més esperat!!

Condició d'ús i protecció de dades:

Totes les dades, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, Grup Rialles Maçanet de la Selva l'informa que aquestes dades s'inclouran en fitxers informatitzats en titularitat de Grup Rialles Maçanet de la Selva i serà l’únic destinatari amb possibilitats d’accés, modificació i promoció. En cas d'oposició adreceu-vos a través d'un e-mail a info@riallesmassanet.cat, per la secció de contactar o més informació al peu de pàgina del web.

Alguns dels regals obsequiats:


obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi
C/ Vidreres, nº23 2ª 1ª.
17412 Maçanet de la Selva (Girona).
(+34) 689 49 73 61
info@riallesmassanet.cat
www.riallesmassanet.cat