15

GENER

2017


En Jan Totlifan


En Jan, un nen que de petit a casa seva li feien tot, així que no li calia aprendre a fer res si ell no volia... Quan es va fer gran va tenir un ajudant, en Nicolau, que també li feia tot. Però un dia, quan en Nicolau va tenir prou diners, va dir-li que se'n volia anar a viure tranquil a les Illes Verdes. En Jan no sabia viure sense ajuda: ni vestir-se, ni cordar-se les sabates, ni tan sols de menjar-se la sopa era capaç! Així que va decidir emprendre un llarg viatge per trobar en Nicolau travessant camps i ciutats, i llocs desconeguts per ell com una granja i un port. I va passar que a poc a poc, va anar aprenent moltes coses. Quan va arribar per fí a les illes Verdes i el va trobar, se'n va adonar que ja sabia fer gairebé de tot i que no calia que algú altre li fes res. Llavors va decidir quedar-s'hi a viure i ajudar en Nicolau amb la seva parada ambulant de gelats, com dos bons amics.
Companyia: L'Estaquirot Teatre.
Gènere: Titelles.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

12

FEBRER

2017


Safari


Safari, darrer espectacle de La Baldufa, conserva els dos protagonistes d'Embolic a la Granja: en Pinyot i en Carabassot. Ara, aquests dos personatges ens expliquen el conflicte en què s'han trobat immersos a la sabana on s'hi ha desplaçat per a trobar un mico d'una rara espècie al qual volen fotografiar — mai ningú no l'ha vist encara. En plena aventura, topen amb un lleó capmoix i pensarós que no sap rugir i no poden defugir esbrinar quin són els motius d'aquest pesar. Per què el cocodril s'entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir? Per què la resta d'animals també s'entossudeixen en fer-li la guitza? Què caldrà fer perquè el rei de la selva s'envalenteixi? Un espectacle adreçat de nou als més petits on es juga amb una escenografia que es desdobla per a aconseguir un espai atractiu que reflecteixi tot aquest ecosistema.
Companyia: Comediants La Baldufa.
Gènere: Titelles.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

9

ABRIL

2017


El llibre de la Selva


En Mowgli és un nen que s'ha criat a la selva en companyia dels llops i altres animals salvatges. Quan Shere Kan, el tigre més malvat de la jungla, s'assabenta de la seva presència, es proposa matar-lo, donat l'odi profund que sent per l'espècie humana. La pantera negra, Bagheera, decideix protegir-lo portant-lo al poblat dels homes, però Baloo, un ós que es farà amic d'en Mowgli, s'enfronta a Bagheera pensant que ell el podrà protegir del tigre. Mowgli ha de decidir entre quedar-se amb la seva família de la selva o anar a viure amb els seus congèneres humans…
Companyia: Magatzem d'Ars.
Gènere: Musical.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

17

SETEMBRE

2017


Plors de cocodril


Un “silenci de son” omple l'estança dels “cocodrils”, els més petits d'una escola bressol. L'electricista, pretén canviar una bombeta, quan algú plora en la foscor… massa tard! Això tot just acaba de començar. Aconseguirà que tornin a adormir-se? Plors, riures i sorpreses estan assegurades en aquesta veritable odissea quotidiana.
Companyia: La Pera Llimonera.
Gènere: Teatre.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

15

OCTUBRE

2017


L’Espasa màgica del Rei Artur


Merlí, per tal de protegir Anglaterra, encanta l'espasa màgica Excalibur, clavant-la en una pedra. Només la desclavarà aquell que sigui rei d'Anglaterra. Artur un jove, que vol ser cavaller desclava l'espasa de la pedra, i es converteix, així, en el nou rei.
Espectacle adreçat a cicle inicial, cicle mitjà, i cicle superior.
Companyia: Veus-Veus.
Gènere: Musical.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

12

NOVEMBRE

2017


El llop i les 7 cabretes


Hem agafat el conte tradicional de 'Les set cabretes i el llop' i l'expliquem tal qual és, ja que ens sembla interessant remarcar el protagonisme de la cabreta petita. Les situacions creades pel joc col·lectiu de les germanes i l'astúcia del llop per aconseguir 'el botí' ens permeten un joc dramàtic divertit, en el qual, afegim una reflexió sobre la cultura agrícola i ramadera dels pobles de muntanya. Us oferim un conte en versió original tintat d'ironia rural, amb la actitud de 'veure-les venir' dels pastors Pirinencs.
Companyia: Xip Xap.
Gènere: Titelles.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.

10

DESEMBRE

2017


Més que Màgia


Un espectacle de màgia i dansa amb bon rotllo i molta diversió El Mag Stigman, il·lusionista acompanyat a l'escenari per la gran ballarina Katya, presenta un espectacle visual, dinàmic, entretingut, ple de nous efectes màgics i dansa moderna. Els espectadors podran participar al màxim en aquest nou show, combinació d'il·lusionisme, ball i malabars, que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tota la família.
Companyia: Mag Stigman.
Gènere: Màgia.
Lloc:
Teatre la Societat.

Hora:
A les 18.00 h.

Donatiu:
5 euros.
El Grup Rialles de Maçanet va néixer al 2004 a iniciativa de la Comissió de Festes i com a una vessant més de la política cultural que es proposa dur a terme l’ajuntament d’aquesta localitat. Ben aviat es va posar en marxa un seguit d’espectacles infantils amb caràcter variat i de gran qualitat. Ara, un cop vista positivament aquesta primera experiència, es va signar un conveni amb Òmnium Cultural que contempla una programació amb nous espectacles infantils que inclouen titelles, teatre, circ, pallassos, teatre còmic..., a càrrec de reconeguts artistes i formacions teatrals.
Grup Rialles de Maçanet
Espectacles infantils
Maçanet de la Selva
Aquesta programació és sempre per a tothom, per als nens i nenes, nois i noies tractats com a persones sensibles i intel·ligents. I també per als adults que encara guarden un 'raconet' per la tendresa. Aquesta és la nostra finalitat, arribar a tota la gent de Maçanet, i d’altres poblacions, per tal de gaudir d’una tarda de diumenge plena de color, música, humor i màgia... la màgia del teatre. Benvinguts.

Grup Rialles de Maçanet de la Selva.
Feliç Aniversari!
Diguen’s quan és el teu aniversari i el Grup Rialles de Maçanet et felicitarà envia-te una carta i un obsequi-regal!

Omple el formulari següent i et felicitarem en el dia més esperat!!

Condició d'ús i protecció de dades:

Totes les dades, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal, Grup Rialles Maçanet de la Selva l'informa que aquestes dades s'inclouran en fitxers informatitzats en titularitat de Grup Rialles Maçanet de la Selva i serà l’únic destinatari amb possibilitats d’accés, modificació i promoció. En cas d'oposició adreceu-vos a través d'un e-mail a info@riallesmassanet.cat, per la secció de contactar o més informació al peu de pàgina del web.

Alguns dels regals obsequiats:


obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi obsequi
C/ Vidreres, nº23 2ª 1ª.
17412 Maçanet de la Selva (Girona).
(+34) 689 49 73 61
info@riallesmassanet.cat
www.riallesmassanet.cat